18 Eylül 2009 Cuma

09/10 Alternatif Formalar

Galatasaray'ın mor forma geyiklerinin inatla iki aydır bitmediğini görüyoruz. Avrupa'da liglerin başlamasında sonra Avrupa Kupaları da elemelerin sona ermesiyle gerçek anlamda başladı. Takımların formalarına dikat edildiğinde radikal değişikliklere gidildiği de açıkça görüldü. Bunların bir kaçını hatırlatmak istedim.


Arsenal'in yeşil forması


Bu da Porto'nun turuncu forması. Mavi yaka ve kol ucu detayları formaya incelik katmış.

Forma konusunda bir klasik olan River Plate bile alternatif gri forma üretmiş baksanıza.

Açık mavi alternatif formasıyla bundan önceki yıllar beğeni toplayan PSV, bu sene ise farklı bir tarz denemişe benziyor.



Çizgili alternatif forma tasarımıyla Bordeaux oldukça başarılı denebilir. Ne de olsa göğüste biten "V" kıvrımını bu formaya bile yansıtma başarısını göstermişler.


Barcelona'nın kavun içinden hallice forması. Forma kutsallığı konusunda en katı takım olarak tanınan Barcelona, alternatif forma üretirken bir o kadar özgün olmaktan da geri durmuyor.

Lyon'un yanar döner forması oldukça değişik br tasarım, uzaktan gözü tırmalasa da oyuncuların üzerinde oldukça şık durabilir, izleyip görmek lazım.

Bu tasarımların arasına Galatasaray'ın mor formasını da rahatlıkla sokabileceğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz herhalde. Artık sonunun gelmesini umuyoruz bu geyiklerin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder