19 Eylül 2009 Cumartesi

Beşiktaş-Kayserispor öncesi

Yaklaşık bir saat sonra başlayacak Beşiktaş-Kayserispor maçı İnönü Stadyumunda. Bu maçın çok ama çok büyük Beşiktaş için. Ligde 3 haftadır gol atamayan bir Beşiktaş kendi evinde seyirci baskısını lehine mi yoksa aleyhine çevirecek bakalım. Kayserispor da aslında pek bir parlak giriş yapmadı Turkcell Süper Lige ve 2 yıldır yapılamayan patlama, beklentilerin altında kalan takım iyiden iyiye sallıyor Tolunay Kafkas'ın koltuğunu. Mustafa Denizli için de benzer şeyleri söylemek yanlış olmaz herhalde, alınacak olası bir mağlubiyet istifayı getirebilir beraberinde.



Beşiktaş bu maça çıkarken topladığı 6 puan ile 11.sırada. 3 gol atıp kalesinde 4 gol görmüş. Kayserispor ise bir maç eksiği ile 5 puanla 13.sırada bulunuyor, onlar ise 5 atıp 5 yemişler. İki takımın karşılaştığı takımların üç tanesi ortak; Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Galatasaray. İki takımda Gençlerbirliği ve Gaziantepspor ile berabere kalıp Galatasaray'dan 3 fark yemişler. Denk güçler diyemeyiz kesinlikle ama denk bir performans sergilemişler bu haftaya kadar.

Beşiktaş'ı gol gelmeyen her dakika çok fazla etkileyecek gibi duruyor, bu durumda seyirci baskısı da paniğe ve kontrolsüzlüğe yol açabilir. Kayserispor'un dezavantajı ise 3 haftadır maç yapmıyor olmaları. Sezon içerisinde 3 hafta oldukça uzun bir süre ve zaten sezon başı olmasından dolayı takımın ritmini bulmasını oldukça zorlaştırır.

Bakalım bu akşam Turkcell Süper Lig bir hoca değişimine daha sahne olacak mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder